ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

ΚΟΜΒΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΟΙΤΗΤΏΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Στο πλαίσιο των δράσεων του Κόμβου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, όπου συμμετείχαν 60 φοιτητές.

Η συγκεκριμένη δράση εναρμονίζεται πλήρως με τους στόχους του Κόμβου για ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων των φοιτητών/τριών στους τομείς της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χαδουμέλλης, διευθυντής του ΤΠΠΛ, ενημέρωσε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες σχετικά με την πολιτιστική και βιομηχανική ιστορία του χώρου, ενώ στη συνέχεια, υποδέχτηκαν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες στις εγκαταστάσεις τους μερικές από τις νεοφυείς επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες μόνιμα στον χώρο του Πάρκου.

Με την πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου αλλά και τη σημαντική προσφορά του ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας, έλαβαν μέρος φοιτητές/τρις από τις πόλεις της Καλαμάτας, της Πάτρας και της Τρίπολης, οι οποίοι/ες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το όραμα και τους στόχους των νεοφυών επιχειρήσεων που στεγάζονται στο Πάρκο.

Οι φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την εν λόγω δράση, καθώς τόσο με την παρουσία τους, όσο και με την ενεργή τους συμμετοχή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενδιαφέρθηκαν για την ενσωμάτωση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Σε παρόμοιο πλαίσιο, αναμένεται να υλοποιηθούν πολλές ακόμα δράσεις προς ενίσχυση της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου μας.

130623 image1

130623 image2

130623 image3

130623 image4

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες