ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνική Προσφορά
                                                                       

Η Κοινωνική Προσφορά αποτελεί μία από τις κύριες αξίες της φιλοσοφίας και των δράσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Σε αυτό το πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συμβάλει σημαντικά στην κοινωνική ευημερία των διαφόρων κοινοτήτων τόσο μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο και μέσω της συμμετοχής του προσωπικού, των φοιτητών και των αποφοίτων μας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

«’Αξιον εστί» - 7η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στηρίζει το έργο του Συλλόγου Αιμοδοτών Αρκαδίας «Άξιον Εστί» για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις με τη συμμετοχή της ακαδημαϊκής κοινότητάς του (φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό) στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Απριλίου 2018 (Παρασκευή και Σάββατο 11:00 – 17:00 ) στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Video

 

«ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ», διήμερη συνάντηση εκπαιδευτών - εθελοντών για την εκπαίδευση και την επανένταξη των κρατουμένων, (20-21 Απριλίου 2018, Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, Ναύπλιο)

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών από τον Οκτώβριο του 2017 ενθαρρύνει την κοινωνική επανένταξη των κρατουμένων των φυλακών της και συμβάλει στην κοινωνική ευαισθητοποίηση των φοιτητών μέσω του επιμορφωτικού προγράμματος εθελοντών του.

Σκοπός Μορφωτικός - Διημερίδα

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες