ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασφάλιση Ποιότητας

Ο νέος δικτυακός τόπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση www.uop.gr

Η Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση αποτελεί το βασικό στόχο του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης, στον οποίο έχει ενταχθεί και η Ελλάδα, μαζί με 45 άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με τη θεσμοθέτηση του Ν.3374/2005. Βασική αρχή που διέπει τη διασφάλιση ποιότητας είναι το υψηλό αίσθημα ευθύνης του κάθε ιδρύματος απέναντι στους φοιτητές και την κοινωνία για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.
 
Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΜΟΔΙΠ) αποτελεί το κεντρικό συντονιστικό όργανο των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και αξιολόγησης του Ιδρύματος.
 
Στόχος της ΜΟ.ΔΙ.Π. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι η συστηματική, τεκμηριωμένη, καταγραφή και ανάδειξη του έργου κάθε Ακαδημαϊκής Μονάδας και Τμήματος χωριστά, καθώς και του Ιδρύματος συνολικά. Τα σχετικά στοιχεία της αξιολόγησης δημοσιοποιούνται με τρόπο ώστε να προάγεται η διαφάνεια του Εθνικού Συστήματος Ανώτατης Παιδείας και να αναδεικνύεται το σημαντικό έργο το οποίο παράγεται στο Ίδρυμα. Η αξιολόγηση των τμημάτων και συνολικά του ιδρύματος αφορά την ποιότητα του διδακτικού έργου, του ερευνητικού έργου, των προγραμμάτων σπουδών και την ποιότητα των λοιπών υπηρεσιών.
 
Δικτυακός Τόπος : http://modip.uop.gr/index.php

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες