ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοιτητική Εστία Καλαμάτας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

estia kalamata

Η Φοιτητική Εστία Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θεμελιώθηκε σε οικόπεδο το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας το έτος 1996.

Βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της πόλης της Καλαμάτας στην ταχ. Διεύθυνση Λακωνικής 89.

Διαθέτει 232 κλίνες. Οι 197 κλίνες διατίθενται σε προπτυχιακούς φοιτητές αποκλειστικά του Ιδρύματός μας. Οι άλλες 34 κλίνες, για μεταπτυχιακούς, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές άλλων ακαδημαϊκών ή ερευνητικών ιδρυμάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, στο πλαίσιο κοινών προγραμμάτων σπουδών, κοινών ερευνητικών προγραμμάτων ή προγραμμάτων ανταλλαγής ERASMUS+, επισκεπτών καθηγητών και προσκεκλημένων επιστημόνων, στο πλαίσιο προγραμμάτων ανταλλαγών και συνεργασίας με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς.

Στη Φοιτητική Εστία λειτουργεί αντιπροσωπευτικό εποπτικό όργανο με την επωνυμία “ΕΦΟΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ  ΕΣΤΙΑΣ”.

Τα κριτήρια για την επιλογή των οικότροφων είναι εισοδηματικά και κοινωνικά. Οι αιτήσεις εισδοχής για τους παλαιούς φοιτητές  γίνονται με απόφαση της Εφορείας στο τέλος Ιουνίου ενώ για τους νεοεισαχθέντες γίνονται ταυτόχρονα με την εγγραφή τους το μήνα Σεπτέμβριο. Η Φοιτητική Εστία διαθέτει Υπηρεσία Φύλαξης όλο το 24ωρο.

Προσωπικό Φοιτητικής Εστίας Καλαμάτας:
Ανδριανή Χριστοπούλου: Οικονομική Υπόλογος
Τηλ. Επικοινωνίας: +302721080978
Email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Γεώργιος Ορφανός: Υπάλληλος
Τηλ. Επικοινωνίας: +302721029654
Email
: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λυμπέρης Φράγκος : Υπάλληλος
Τηλ. Επικοινωνίας: +302721029654
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://foitmer.uop.gr/

 

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες