ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το ερευνητικό έργο «Genesis: Genetic Research & Digital Visualization in the Performing Arts» (χρηματοδότηση: Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας - ΕΛΙΔΕΚ) διοργανώνει στο Ναύπλιο το Εργαστήριο Θεατρικής Πρακτικής «Οι κωμωδίες του Shakespeare» από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2022, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Franche-Comté και ιστορικού πρωταγωνιστή του «Θεάτρου του Ήλιου», Guy Freixe.
Στο Εργαστήριο θα συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα φοιτητές και φοιτήτριες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία», ύστερα από επιλογή. Οι συναντήσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στη γαλλική γλώσσα και θα υπάρξει μετάφραση στα ελληνικά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Guy Freixe Lecture

Guy Freixe Οι κωμωδίες του Σαίξπηρ Εργαστήριο

Guy Freixe Lecture

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες