ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

τοδα ορκωμοσία

 

Δελτίο Τύπου

Τελετή Ορκωμοσίας Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, πραγματοποιήθηκε  σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, η 14η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στους νέους πτυχιούχους και στους διδάκτορες του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

O Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  Άγγελος Συρίγος βράβευσε για την προσφορά της στον αθλητισμό την 7η Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου και εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στην ορκωμοσία των αποφοίτων χαρακτηρίζοντας το Τμήμα  μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα που μελετά έναν κλάδο ο οποίος είναι ταχύτατα εξελισσόμενος σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ δίνει στους αποφοίτους σημαντικές προοπτικές ανέλιξης και επαγγελματικής αποκατάστασης.

Διαδοχικά χαιρέτισαν τους αποφοίτους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ένιωσε, για εκπροσώπηση, έπειτα από 14 χρόνια, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω της παρουσίας του Υφυπουργού αλλά και της βράβευσης  της φοιτήτριας του Τμήματος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ως 8ης Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο βάδην, οι Διευθυντές των ΠΜΣ Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Ιωάννης Δουβής, Αθανάσιος Στρίγκας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος, βράβευσε τον προπονητήτης της  8ης Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο βάδην Ναπολέωντα Κεφαλλόπουλο και ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην Τελετή Καθομολόγησης των αποφοίτων και τόνισε ότι το Τμήμα συνδυάζει με επιτυχία τη θεωρία με την πράξη, αφού́ η διοίκηση του αθλητισμού́ είναι μία κατεξοχήν εφαρμοσμένη επιστήμη η οποία υλοποιεί με απόλυτη συνέπεια τις αρχές των πιο σύγχρονων θεωριών  στη διοίκηση, την ψυχολογία, την οικονομία και τις επιστήμες υγείας και με πνεύμα εξωστρέφειας και καινοτομίας συνεχίζει καθημερινά να  επενδύει στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με πανεπιστήμια αλλά και στρατηγικούς εταίρους, εστιάζοντας στην επαγγελματική́ σταδιοδρομία των φοιτητών και των φοιτητριών σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σπάρτης Αναστασία Κανελλοπούλου, μέλη ΔΕΠ του Τμήματος καθώς και πλήθος γονέων. 

 toda ork 2021 10  

Η τελετή πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις του νόμου για τον περιορισμό της διάδοσης του CoVID-19.

 

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες