ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

Το Σωματείο ''Ίκελος'', αναζητά προσωπικό για την στελέχωση μονάδων Ψυχικής Υγείας τις οποίες έχει προκηρύξει το Υπουργείο Υγείας (Αρ.

Πρωτ.: Γ3β/Γ.Π./οικ.96569) στις περιοχές της Σπάρτης και της Αργολίδας.

Ποιο συγκεκριμένα ζητούνται οι κάτωθι ειδικότητες:

- Ψυχίατροι

- Νοσηλευτές

- Ψυχολόγοι

- Εργοθεραπευτές

Επίσης ζητούνται για την θέση του επιστημονικά Υπευθύνου οι ειδικότητες του Ψυχιάτρου και του Ψυχολόγου με εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε μονάδες ψυχικής υγείας ή μη νοσοκομειακές δομές (ξενώνες, γηροκομεία κλπ).

Η πολυκλαδική θεραπευτική ομάδα η οποία θα επιλεγεί, θα στελεχώσει τις νέες Δομές τις οποίες στοχεύει να αναπτύξει ο φορέας. Ο φορέας, αν επιλεγεί, δεσμεύεται να προσλάβει τα δηλωθέντα άτομα.

Βασικά κριτήρια επιλογής θα είναι η συνάφεια των σπουδών των αιτούντων με τον τομέα της Ψυχικής Υγείας, καθώς και η τυχόν εργασιακή εμπειρία σε Δομές Ψυχικής Υγείας ή μη νοσοκομειακές Δομές.

Αποστολή Βιογραφικών στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες