Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνουν «Ημέρα Καριέρας» την Τετάρτη 14  Μαΐου 2014  και ώρα 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη) στην Κόρινθο.

Η «Ημέρα Καριέρας» απευθύνεται σε φοιτητές, απόφοιτους (και κάθε  άλλο ενδιαφερόμενο) και τους παρέχει τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας και με τις δυνατότητες απασχόλησης τους. 

Επιτυχημένοι επαγγελματίες: θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από την παραγωγική διαδικασία, θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητα φορέων που εκπροσωπούν, το προφίλ των αποφοίτων που προσλαμβάνονται συνήθως σε αυτούς και τις διαδικασίες επιλογής ανθρώπινου δυναμικού.

Συμμετέχουν: Εθνική Τράπεζα, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης, Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας, Επιμελητήριο Κορινθίας, Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών, Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου, ZEINCRO, FEREIKOS HELIX.

Αναλυτικές πληροφορίες για την «Ημέρα Καριέρας» θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://career.uop.gr/ .