ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ  ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ Δ/ΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Τα μέλη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας,(μέλη ΔΕΠ, Δ.Π κυρίως όμως οι φοιτητές μας) έστειλαν μήνυμα ελπίδας με την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία  που  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  28  Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα Συγκλήτου.

Όλοι όσοι εργάστηκαν  για τη  διοργάνωση  αυτής  της  δράσης, είδαν την  προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο  καθώς  συγκεντρώθηκαν  συνολικά 53 πολύτιμες  μονάδες αίματος,  ενώ υπήρξαν  και επιπλέον 9 άτομα  που, αν και το επιθυμούσαν, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν  για ιατρικούς λόγους.

Οι γιατροί  και οι νοσηλεύτριες  από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ..Ν Πάτρας «ο Άγιος Ανδρέας», ενθάρρυναν τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που προσήλθαν για πρώτη φορά στην εθελοντική αιμοδοσία και υποδέχτηκαν εκείνους  που είχαν δώσει το παρόν στις προηγούμενες δράσεις.

Με αφορμή την Εθελοντική αιμοδοσία, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Πανεπιστημίου μας στην Πάτρα για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους, αλλά και για τη στάση τους που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

112923 image1

291123 image2

 291123 image3

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες