ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ EUNICE (EUROPEAN UNIVERSITY FOR CUSTOMIZED EDUCATION)

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑ.ΠΕΛ.) στη Συμμαχία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EUNICE (European University for Customized Education) δίνεται η δυνατότητα στις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να παρακολουθήσουν, χωρίς δίδακτρα, επιλεγμένα διεπιστημονικά μαθήματα υψηλού επιπέδου που προσφέρονται από τα δέκα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια* που συμμετέχουν στη Συμμαχία.

Μέσα από έναν μεγάλο κατάλογο 50 μαθημάτων, όπου εντάσσονται σε 7 ευρείες θεματικές, οι φοιτήτριες και φοιτητές έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να επιλέξουν για δωρεάν παρακολούθηση στα αγγλικά ή σε άλλες γλώσσες και με διαφορετικές μορφές διδασκαλίας τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν.

Οι θεματικές των μαθημάτων είναι:

  • Soft Skills & Global Competences
  • Information Technology (IT) & Smart Cities
  • Health Care
  • History & Social Sciences
  • Sustainable Development
  • Engineering: Energy, Transport/Mobility, Environment
  • Languages

Το ΠΑ.ΠΕΛ. συμμετέχει στο πρόγραμμα προσφέροντας τέσσερα μαθήματα, τα οποία είναι: Introduction to Intercultural Communication in Business & Politics, Digital Signal ProcessingFrom Basic to Advanced, Topics on European Studies και Topics on International Studies.

Οι φοιτήτριες/ές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα ή περισσότερα από τα προσφερόμενα μαθήματα και να επωφεληθούν από τον εμπλουτισμό των γνώσεών τους με τη βοήθεια και καθοδήγηση καταρτισμένων και έμπειρων διδασκόντων από 10 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, μπορούν να βρουν τον πλήρη κατάλογο μαθημάτων στις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Συμμαχίας EUNICE (https://eunice-university.eu/courses/). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.  Σημειώνεται ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, επομένως συνιστάται η έγκαιρη αναζήτηση και δέσμευση μιας θέσης.

* Πανεπιστήμια Συμμαχίας EUNICE

Poznan University of Technology (Poland)

 Brandenburg University of Technology (Germany)

 University of Cantabria (Spain)

 University of Mons (Belgium)

 University of Catania (Italy)

 Université Polytechnique HAUTS-DE-FRANCE (France)

 University of Vaasa (Finland)

 University of Karlstad (Sweden)

 University of the Peloponnese (Ελλάδα)

 

new courses

The Polytechnic Institute of Viseu (Portugal)

 

         

         

  

 modip new6

 

 

 

 DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες